Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

31 Mart 2011 Perşembe

extreme places

ekim başı Bozcaada'dayız. Teknik geziye yanında ne kadar eşya,para,pul ile gittiysen o kadarsın.
sorun:
"aradan tam bir yıl geçer,adada yanındaki eşyalarla hayatına devam edeceksin. Ada halkı yabancı olduğun için seni sevmiyor ve bu yüzden kışın orada kalmaya devam etmek için çalışman gerek ve seni işe almıyorlar. Dışarıdan yardım gelmeyecek,ancak tek bir hakkın var kullanabileceğin. Belirli boyutlarda[şu an hatırlamıyorum] bir kutunun içine sığabilecek şeylerin yukarıdan atılacak ada üzerinden geçen bir kanatlı tarafından.Ayrıca yaşamını sürdürebileceğin 3mekan seçeneğin var."

Ada halkına ulaşabilmek için çocukları kullandık tabi biraz. Onlara eğitim,eğlence,oyun olarak işler yaptırdık ve paramızı da burdan sağladık. Sonra etraftan da bulabileceğimiz malzemelerle kendimize bir yaşam ünitesi hazırladık. Bununla suyun içinde avlanabiliyor idik. Balık tutup satıp,yine parayı cebe indiriyorduk. Yaşamımıza adanın hangi bölgesinde devam ederiz sorusuna olan cevap biraz esnek. Yaşam ünitesini kapatıp yuvarlayarak istediğimiz yere taşıdık. Biraz orda biraz burda yaşam sürdük. Sonra rüzgar türbin[tribün_tribin_türbün_hala bilinmiyor,tartışmaları süregeliyor] lerinin oraya vardık. Rüzgar da güzel güzel esiyordu. Kanatlarımızı taktık,ada üstünde seyre daldık. Sonra bir gece de burda uyuyalım dedik,kabinlere girip uykuya daldık...

Denemeye değer bir deneyimdi. Tavsiye edilir.

sonuç: çok şey kurduk,özünde bunlar var hatırlayabildiğim. Gerçeğe yakın bir rüya işte. Düşüncesi bile güzel.. Hazır yaz da geliyorken,suya hasret gittikçe artarken, düşlerimize biraz su serpmiş olalım.
Bu ara başka düşlerin peşindeyim..takipteyim




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder